Пешич: Вече не обръщам чак такова внимание на това, че всеки ме пита за Никола Йокич

Пешич: Вече не обръщам чак такова внимание на това, че всеки ме пита за Никола Йокич

Селекционерът на сръбския национален отбор по баскетбол е притеснен, че никой не му задава въпроси за останалите състезатели в солидния ростер на “плавите” за Олимпийските игри в Париж, с изключение на Никола Йокич. Легендарният специалист сподели, че вече не обръща внимание на ежедневните въпроси относно Жокера и въпросителното му присъствие в редиците на западните ни съседи.

“Вече не обръщам чак такова внимание на това, че всеки ме пита за Никола Йокич. Обадете се и си го питайте него. Единственото нещо, което ме притеснява е, че не се задават въпроси за останалите играчи. Естествено, че присъствието на Йокич ще означава много за нас както заради качествата му на паркета, така и заради неговия характер. Той е по-добър като човек, отколкото като играч”, заяви Пешич.

Засега все още не е ясно дали Йокич ще играе на Игрите в Париж. През миналата година той не участва на Световното първенство вследствие на дългия сезон в НБА и шампионската титла с Денвър, но през тази кампания тимът му отпадна на полуфиналите на Западната конференция и така той получи повече време за почивка.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички