Гледай на живо

Евро 2024: Португалия - Чехия 0:0

Ботев (Пловдив) подготвя специален филм за Купата

Ботев (Пловдив) подготвя специален филм за Купата

Ботев (Пловдив) започва своя собствена клубна онлайн телевизия с името "Ботев ТВ". Новият продукт е част от плана за развитие на клубните медийни канали с цел предоставяне на качествено и разнообразно съдържание за привържениците на "жълто-черните".

Ботев ТВ има за цел да предлага ексклузивни интервюта, анализи, рубрики за богатата история на клуба, а и видео материали за огромната аудитория от фенове на Ботев. Предвидено е и изграждането на коментарно студио по европейски модел, за което тепърва ще бъдат разкрити допълнителни детайли.

"Ботев ТВ е проект, по който се работи от месеци насам и тепърва надграждането ще продължи", сподели медийният директор на Ботев – Любослав Лозанов. "Идеята е да създадем място, на което всеки фен на "канарчетата" да открие това, което търси. Често чуваме, че играем "мач за мач", така че и ние следваме този принцип и ще действаме стъпка по стъпка. Решихме, че сега е моментът да обявим Ботев ТВ, за да може огромната "жълто-черна" аудитория да е част от процеса на разрастване и развиване на платформата."

Ботев (Пд) прави клубна телевизия
Ботев (Пд) прави клубна телевизия

Първият голям проект на Ботев ТВ е и специален филм за Купата на България, спечелена през този сезон в драматичния финал срещу Лудогорец. В продукцията феновете ще могат да видят кадри, които до този момент не са показвани, както и да чуят специални интервюта на някои от главните действащи лица по време на похода към 4-тата купа на страната. Очаква се филмът, озаглавен "4 хода напред", да бъде представен съвсем скоро. 

"Създаването на Ботев ТВ е поредният ход на подсилване на медийните канали на Ботев (Пловдив). Нашият клуб държи безкрайно много на комуникацията с привържениците и вярваме, че те заслужават да научават нещата за любимия си тим от първоизточника, а не да вярват на различна непроверена информация от съмнителни издания. С Ботев ТВ се отваря и нова глава от изграждането на още по-европейски облик за "жълто-черния" клуб", написаха от "Колежа".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички