Вальо Антов: Надявам се да започнем да побеждаваме и да радваме хората

Защитникът Валентин Антов говори пред медиите преди заминаването на националният отбор на България за Любляна. Там “лъвовете” ще изиграят приятелска среща с отбора на Словения утре от 16:00 часа. Антов коментира представянето на отбора, както и своето бъдеще.

Националният отбор на България ще отпътува за Словения
Националният отбор на България ще отпътува за Словения

“Бих казал доста добър сезон направих, въпреки че не се класирахме за Серия “А”. Надявам се да излезем в почивка с един добър мач и добра игра. Словения ще играе на Европейското, имат футболисти на световно ниво, така че трябва да сме готови за сериозен мач.

Отиваме за победа, имаме сериозен мач да играем. Последен двубой и ще дадем всичко от себе си. Надявам се да се върнем с един добър резултат. Ние сме националния отбор, трябва да сме на 200% всеки мач. Знаем в каква ситуация сме, опитваме се с игра и желание да показваме добри неща, че ни пука и искаме да помогнем за цялостното състояние на българския футбол.

Аз не искам да давам прогнози, искам да побеждаваме всеки мач. Вярвам, че имаме добри футболисти, че можем да показваме добри неща на терена. Надявам се да успеем, да започнем да побеждаваме и да радваме хората.

Следващият сезон предстои, ще видим какво следва за мен. Когато дойдеш в националния отбор, мислиш за него. Дошли сме тук, за да дадем всичко от себе си.

Винаги когато показваш добри игри, когато изкарваш добри резултати, ти идва самочувствието. Но мачовете и съперниците са различни и искаме да покажем най-доброто от себе си.

Лятото е дълго, трансферният прозорец тепърва отваря. Надявам се да ми предстоят добри неща, да бъда в добър клуб. Оттам нататък ще видим”, заяви Антов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Startphoto

Още от БГ Футбол

Виж всички