Двете поръчки за стадиона на Локо са за 46 млн. лева, срокът за изпълнението е 570 дни

Двете поръчки за стадиона на Локо са за 46 млн. лева, срокът за изпълнението е 570 дни

Обществената поръчка за изграждането на нова централна трибуна на стадион "Локомотив", както и инфраструктурата около съоръжението вече е активна и в момента фирмите-кандидати могат да подават своите документи, пише „Пловдив24“.

Предмет на поръчката е изпълнение на строително-монтажни работи за реализиране на проект за "Строително-монтажни работи за реализацията на работния инвестиционен проект по части "Благоустрояване и инфраструктура" и Централна трибуна“, част от общинската спортна инфраструктура – стадион "Локомотив“ – град Пловдив“.Паралелно с това е пусната и втора поръчка: "Изграждане на външна кабелна мрежа за реализацията на работния инвестиционен проект в част "Благоустрояване и инфраструктура" на стадион "Локомотив“.

Първата поръчка е на стойност 44 880 120 лв. с вкл. ДДС (37 400 100 лв. без ДДС).

Втората е на стойност 1 199 880 лв. с вкл. ДДС (999 900 лв. без ДДС).

Така общата прогнозна стойност на поръчката за двете обособени позиции е в размер до 46 080 000 лв. с включен ДДС (38 400 000 лв. без ДДС).

Крайният срок за подаване на оферти изтича на 4 юли (четвъртък) в 23:59 часа.

Дата на отваряне на заявления/оферти - 5 юли (петък), от 14:00 часа.

Срокът за изпълнение на строителството е по предложение на участника, в календарни дни, но не следва да бъде по-кратък от 480 календарни дни и по-дълъг от 570 календарни дни. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи започва да тече от датата на съставяне и подписване на Протокол за откриване на строителна площадка.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички