Крушарски: Треньорът да се променя, не аз

Крушарски: Треньорът да се променя, не аз

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира актуални теми около "смърфовете". Той се обърна индиректно към наставника на тима Александър Томаш.

"Българските треньори трябва да разберат едно - нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал. Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път.

Томаш: Всеки иска да е треньор на Реал Мадрид, клубът да реши какво иска да прави
Томаш: Всеки иска да е треньор на Реал Мадрид, клубът да реши какво иска да прави

Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат. Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички