Гледай на живо

Евро 2024: Белгия - Румъния 1:0

Рилски пуска предварителна продажба на билети за финала, предлага и бонус за феновете

Рилски пуска предварителна продажба на билети за финала, предлага и бонус за феновете

Рилски спортист пуска предварителна продажба на билети за срещите от финалния плейоф в Националната баскетболна лига за мъже срещу шампиона Балкан.

Първите два мача ще се проведат в "Арена Самоков" на 23 и 25 май. В серията ще се играе до три победи от пет възможни двубоя.

За първите два мача домакините от Рилски спортист обявиха цени на билетите 10 лева.

"Като бонус за най-верните привърженици на самоковци - първите 400 продадени билета ще важат и за двата мача, на цената на един билет - 10 лева, а сезонните карти са валидни за всички мачове от финалния плейоф", обявиха от Рилски спортист чрез клубния си сайт.

Хорозов и Великов с наряди за двата мача в Самоков
Хорозов и Великов с наряди за двата мача в Самоков

"Ще има предварителна продажба на билети – в сряда, 22.05., от 15:00 до 19:00 – на касите в Арена „Самоков“ (Източен вход). В дните и на двата мача касите и входовете на залата ще бъдат отворени в 17:30 часа. Публиката на домакините ще влиза в залата от Входове "Изток" (Каси 1 и 2). Гостите от Ботевград ще влизат от Вход "Юг" (Каса 3). За състезателите от школата на Рилски спортист и деца и ученици на възраст под 18 години ще влизат в залата от Вход "Север" безплатно срещу предварително получен пропуск. Поради огромния интерес към мачовете и с цел да няма струпване пред входовете и касите, призоваваме любителите на баскетбола да заемат местата си в залата възможно по-рано. След изчерпване на билетите и при запълване капацитета на "Арена Самоков" зрители няма да бъдат допускани в залата", добавиха още от клуба.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички