Левски ще се опита да се раздели с "наследството" на Костов

Левски ще се опита да се раздели с "наследството" на Костов

Левски трябва да реши съдбата на Николай Костов най-късно до вторник. Наред с това "сините" трябва да разплетат и въпросите с наследството, което 60-годишният тактик от Добрич ще остави в съблекалнята, пише "Мач Телеграф". Най-вече с футболистите, които бяха привлечени по негово желание.

Вече стана ясно, че Хоакин Фернандес ще трябва да си събере багажа и да се прибере в Уругвай. Нищо, че има договор със "сините" до лятото на 2025 година. На "Герена" ще се възползват от клауза за мачове и минути, за да се отърват от него.

Евертон Бала ще трябва, както се казва, сам да бие отборите в оставащите 4 мача, за да остане в София. Иначе само напразно ще запълва бройката на играчи с паспорти извън ЕС.

Третият заподозрян е Асими Фадига. От "Герена" са информирали агентите му да се оглеждат и да му търсят нов отбор. Причината е, че той е почти незабележим, ако не броим гола му за 1:1 срещу Айнтрахт. Фадига се провали като халф, а сега Костов му търси място като крило. Но явно и там му е трудно. Единствената добра новина е, че явно има някакво събуждане при него. Фадига успя да се разпише в последните два мача, което е знак, че Левски ще може по-лесно да се отърве от него.

Асими дойде у нас като свободен агент. Той се оценява на 300 000 евро, но трудно някой отбор би дал толкова за него.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички