Левски отново се присъедини към кампанията "Написах ти писмо"

Левски отново се присъедини към кампанията "Написах ти писмо"

От Левски съобщиха, че се присъединяват към благотворителна кампания за безопасността за движение по пътищата. 

"ПФК Левски се присъединява към кампанията "Написах ти писмо" на Сдружение "Ангели на пътя" и "Главна дирекция Национална полиция". Тя стартира в навечерието на най-натоварения сезон за движение по пътищата и непосредствено преди лятната ваканция на учениците, когато рискът от катастрофи е най-голям. Целта на акцията е повишаване на общественото внимание и ограничаване агресията на пътя чрез специален личен жест, който напомня, че някои нарушения не могат да бъдат "платени".

Инициативата стартира с 36 000 копия на ръкописите, които ще бъдат прикрепени към глобите, които държавата изпраща по пощата. Чрез писмата, написани специално за кампанията, роднините на жертвите се обръщат както към хората, които им липсват най-много, така и към онези, които могат да причинят подобна загуба и на други семейства.

ПФК Левски застава за пореден път зад Сдружение "Ангели на пътя", защото животът е най-важен и всички заедно трябва да спрем войната по пътищата", написаха на сайта на "синия" клуб. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички