Бивш треньор на Спартак стана директор във Фратрия

Бивш треньор на Спартак стана директор във Фратрия

Бившият старши треньор на Спартак (Варна) Васил Петров започва работа в друг клуб от морската столица и вече е спортен директор на третодивизионния Фратрия. Петров поема овакантената позиция от Емануел Луканов, на когото се наложи да стане треньор след напускането на Олександър Бабич в посока Пирин (Благоевград).

Петров има опит в управлението, тъй като е заемал подобни постове в Спартак (Варна) - директори шеф на школата. Сега ще трябва да помогне на най-младия варненски клуб да влезе в професионалния футбол, каквато е поставената цел.

Фратрия е в своя първи сезон в Трета лига-Североизток, но заема 2-ата позиция с 41 точки. На първото място е Лудогорец III, който няма право на промоция и така варненци могат да се класират за второто ниво у нас и като погласници.

Амбициозният президент Виктор Бакуревич се старае максимално да въведе професионална организация и позицията на спортен директор беше дадена на млад и опитен човек като Васил Петров. Утре Фратрия (Варна) е домакин на стадиона в курорта Албена срещу Светкавица (Търговище) в 22-ия кръг на Североизточната Трета лига.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички