Какво се случва между Кендъл Дженър и Девин Букър

Какво се случва между Кендъл Дженър и Девин Букър

Кендъл Дженър и Девин Букър все още не са се помирили напълно, но перспективите изглеждат добри за бившите да се съберат отново, споделиха източници пред Entertainment Tonight и Us Weekly. Букър и Дженър излизаха повече от две години, преди да се разделят през октомври 2022 г. След това Дженър излизаше с Bad Bunny от началото на 2023 г. до края на 2023 г., като стана ясно, че са се разделили през декември.

Букър и Дженър за първи път предизвикаха слухове за помирение, когато бяха засечени заедно по време на Супербоул миналия месец.

Сега „Кендал и Девин все още не са напълно заедно, но прекарват много време заедно и работят върху връзката си“, казва един източниците. „Той се радва, че отново има шанс с Кендъл, защото тя наистина му липсваше".

Приятелите на Дженър са оптимисти за тях, допълва източникът: „Близкият кръг от приятели на Кендъл никога не са мислили, че тя ще се среща с Bad Bunny дълго и винаги са искали тя да се върне при Девин. Те се надяват, че Кендъл и Девин скоро ще направят нещата официални. Казват, че не са били виждали Кендъл толкова щастлива, както когато беше с Девин, и са били изненадани, че изобщо са скъсали.“

Източникът подчертава, че „приятелите й вярват, че е само въпрос на време двамата официално да се завърнат като двойка в обществото. Според информацията семейството на Кендъл също обича Девин, така че те напълно подкрепят тази връзка.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти