Гледай на живо

Вълнуващи сблъсъци ще решат спора в една от най-трудните групи - на живо от Германия с последните новини преди мачовете от група "B"

Един от собствениците на Нюкасъл може да фалира

Един от собствениците на Нюкасъл може да фалира

Един от собствениците на Нюкасъл Аманда Стейвли днес се е явила в съда, след като е била замесена в сериозен скандал, съобщава “Телеграф”. Гръцкият корабен магнат Виктор Рестис твърди, че тя не е изплатила дълг към него на стойност 35 милиона паунда, датиращ още от 2008 година. Той е успял да си издейства съдебно решение, което нарежда този дълг да бъде изплатен. Ако това не стане в рамките на 21 дни или няма ново решение на съда, може да се стигне до обявяването в несъстоятелност на Аманда Стейвли.

Нюкасъл оцеля след дузпи на "Иууд Парк"
Нюкасъл оцеля след дузпи на "Иууд Парк"

Бившият модел е женена за Мехрдад Годуси, който е един от собствениците на Нюкасъл. Именно Стейвли бе в основата и ръководеше цялата сделка по придобиването на “свраките” от консорциума от Саудитска Арабия, който в момента управлява тима. Личното състояние на Стейвли се оценява на около 110 милиона паунда. Информацията впоследствие бе официално потвърдена и от говорител на гръцкия бизнесмен Рестит. Гръкът също е позната фигура в английския футбол, като преди време заемаше директорска позиция в Манчестър Сити.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички