ЦСКА - София още чака разрешение за реконструкцията на "Армията"

ЦСКА - София още няма разрешение за реконструкция на стадион "Българска армия". Това е и една от причините все още да не е стартирало разрушаването на старото съоръжение. По неофициална информация се е наложило да се изготви нов архитектурен проект, който към днешна дата не е готов.

Причината за това е голямото търговско помещение, което е присъствало на стария проект за реконструкция на "Българска армия", а то по план трябвало да бъде до чашката на стадиона. Новият проект, който е съгласуван с компетентните хора в Столична община, трябва да бъде готов през лятото. Очаква се след това да има известен технически период, а след това да бъде издадено разрешение за строеж и то само, ако няма жалби, които съпътстват идеята на ЦСКА - София за нов стадион от самото начало.

Разкриха любопитни подробности за новата "Армия", "червените" връщат 40 декара на Борисовата градина
Разкриха любопитни подробности за новата "Армия", "червените" връщат 40 декара на Борисовата градина

Към днешна дата в Борисовата градина се носят слухове, че клубът може да стартира скоро протести заради забавянето на разрешението, които реално да издействат по-бързото му издаване.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Иначе към днешна дата ЦСКА - София има единствено разрешение да събори и разчисти стария стадион "Българска армия". Все още обаче не е стартирала и тази дейност.

"Мач Телеграф"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти