Бремер е развълнуван от новия си договор с Ювентус

Бремер е развълнуван от новия си договор с Ювентус

Защитникът на Ювентус Бремер изрази радостта си от новия си договор с клуба до лятото на 2028-а и призна, че през този сезон се чувства по-комфортно при „бианконерите“ в сравнение с миналата кампания.

Юве обвърза с нов договор най-добрия си защитник
Юве обвърза с нов договор най-добрия си защитник

„Много съм развълнуван от преподписването ми до 2028-а. Щастлив съм да продължа да бъда в Ювентус. Надявам се да се справям много добре и да продължа по този път. Преди година и половина избрах Юве, защото това е отбор, който побеждава и е способен да спечели девет поредни Скудета. Но това, което направи разликата, е, че още с пристигането ми тук аз разбрах, че Ювентус е семейство. Тази година нещата вървят много по-добре. През първия ми сезон се нуждаех от аклиматизация и преживях много различни ситуации. През последните месеци с идването на новите ръководители аз добих по-голямо спокойствие и се научих от грешките в първите ми дни, които бяха нормални. Сега се чувствам наистина комфортно и имам много по-голяма осъзнатост за моите сила и качества. Това, че играя само веднъж седмично, ми дава повече време за тренировки и физическа подготовка“, коментира Бремер пред клубния сайт.

Бранителят говори и за предстоящия сблъсък с Рома, в който ще има нелеката задача да опази Ромелу Лукаку. „Това ще бъде сложен мач и знам, че няма да е лесно да се изправя срещу Лукаку. Ще бъде трудно предизвикателство и ще трябва да покажа последователност в моето израстване. Срещу подобен нападател се изправяш по различни начини в зависимост от позицията на терена, в която го срещаш. Тази година ние сме уверен колектив, като новите момчета дойдоха, за да ни помогнат. Знаем добре, че все още нищо не сме спечелили, и сме наясно със силата на Интер, но нашата задача е да останем в челото на класирането“, добави той.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички