ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Феновете на "гробарите": Хебър е над всички и всичко! Не го правете заложник на политически интриги!

Запалянковците на Хебър излязоха с апел към ръководството на клуба и новия кмет да проведат среща в името на бъдещето на клуба. Привържениците призовават футболният клуб да не се използва като заложник на политически интриги и припомнят плаката от съботното домакинство срещу ЦСКА 1948 “Ако приказката Хебър свърши - вашият кошмар започва”.

Начертаха апокалипсис в Хебър, футболът и волейболът отиват в селските групи
Начертаха апокалипсис в Хебър, футболът и волейболът отиват в селските групи

Ето цялото изявление на феновете:

“С настоящата декларация отправяме апел до ръководството на Хебър в лицето на президента Елизар Спасов и кмета на община Пазарджик Петър Куленски в най-кратък възможен срок да проведат среща, в която открито да се изясни бъдещето на футболния клуб и да набележат стъпки за стабилизирането му, с което да се сложи край на спекулациите и нагнетяването на напрежение от последните седмици.

Хебър е над всички и всичко! Не го правете заложник на политически интриги!

Хебър вдигна цените на билетите за мача с Левски, обяви каква е целта
Хебър вдигна цените на билетите за мача с Левски, обяви каква е целта

До този момент умишлено мълчахме, давахме време на страните и изчаквахме да видим как ще се развият събитията, защото винаги сме искали да сме възможно най-далече от политическите боричкания и да не даваме повод на партийни клакьори да си правят пиар на гърба на публиката на Хебър. Противоречивото отразяване и неадекватните реакции на някои псевдо-капацитети относно посланието ни от мача с ЦСКА 1948 миналата събота показва само колко вярна е принципната ни позиция.

АКО ПРИКАЗКАТА ХЕБЪР СВЪРШИ – ВАШИЯТ КОШМАР ЗАПОЧВА

В това послание, издигнато по време на мача, едни припознаха заплаха към настоящото ръководство на клуба, а други към новия кмет. Веднага се появиха „експерти“ по фенство, които да ни дават непоискани съвети какво всъщност трябвало да направим. Разбира се без дори да знаят, че в импровизирана среща след мача, феновете отправиха редица въпроси към президента Елизар Спасов и други членове на ръководството. Оценяме тяхната готовност за открит диалог с нас и факта, че изразиха публично своята готовност да работят заедно с новия кмет на община Пазарджик за намиране на решение за подсигуряване на съществуването на Хебър.

Успоредно с това в най-близко бъдеще ще проведем среща с новия кмет, който изрази готовност за това, което оценяме, като важен и позитивен жест, в която също ще поставим някои въпроси към него. На този етап обаче по-важната среща е между ръководството на клуба и кмета, защото от тяхната готовност да се обединят около нашата кауза, зависи, дали ще го има Хебър. Това е първата логична стъпка и отново призоваваме да се проведе в най-кратък срок. От нейните резултати ще се разбере кой застава реално зад думите си и милее за Хебър, и кой гони други интереси, които неминеумо ще доведат до срамен завършек, както през 2001-ва година или дори фатален, както през 2012-та година.

Призоваваме феновете на клуба да следят изкъсо случващото се и да са в готовност да се борим за това, което обичаме, но да не се поддават на провокациите на платени виртуални олигофрени, които се опитват да създават напрежение противопоставяйки грозно гражданите на Пазарджик на различен принцип, спекулирайки не само на гърба на Хебър, но и на този на кмета Петър Куленски. Интригантствайки срещу Хебър (нека не забравяме, че освен за представителния мъжки състав, говорим и за над 350 деца на Пазарджик, и техните треньори) и опитвайки се да очернят дори привържениците му, те не помагат на новия кмет, а напротив, дори му вредят."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти