Човекът с жалбата срещу строежа на "Армията": Процесът не е спрян от тази жалба! А ако ЦСКА не са запознати и ви манипулират?

Човекът с жалбата срещу строежа на "Армията": Процесът не е спрян от тази жалба! А ако ЦСКА не са запознати и ви манипулират?

Николай Веселинов, който подаде жалба срещу реконструкцията на стадион "Българска армия", влезе по обед в сградата на РДНСК. На влизане в дирекцията той отговори на въпроси на "Топспорт", като заяви, че е личен избор дали ще оттегли своята жалба, или не. Както е известно, в петък привържениците на ЦСКА от сектор "Г" ще организират протест на Орлов мост в столицата заради стопираните планове на клуба от Борисовата градина, вследствие на жалбата.

Сектор "Г" обяви протест на Орлов мост
Сектор "Г" обяви протест на Орлов мост

"Следите ли ме? Дайте да вървим по пътя и ще си говорим. Вие колко сте компетентен, за да разберете ситуацията? Защо смятате, че преча за стадиона на ЦСКА? Жалбата ми е подадена в установен от закона срок. Защо смятате, че жалбата спира процеса? Така обявили от ЦСКА? И вие имате доверие на ЦСКА? Ами, ако те не са запознати и ви манипулират? 

Томов за "Армията": Феновете на ЦСКА са напълно прави
Томов за "Армията": Феновете на ЦСКА са напълно прави

Това е жалба от заинтересовано лице в установения срок. Ако не съм заинтересовано лице, защо смятате, че спирам процеса? Не спирам процеса. Само повтаряте едно и също като папагал. Твърдите неверни неща, не спирам процеса. Няма какво да си кажем. Вие твърдите, че е черно, аз твърдя, че е бяло. Навличам си гнева на половин България? Опитвате се да стимулирате това, така ли? Какво очаквате да стане, когато пуснете това в интернет? По-скоро очаквате да призовете някои хора нещо да правят. 

Човекът, който пусна жалбата срещу строежа на нова “Армия”, бе засечен от "червен" фен, ето какво си казаха (видео)
Човекът, който пусна жалбата срещу строежа на нова “Армия”, бе засечен от "червен" фен, ето какво си казаха (видео)

Защо пък феновете да затворят София заради мен? Дали съм стимулиран от трета страна? Вие сега стимулиран ли сте от трета страна? ЦСКА е велик отбор и има право на хубав и модерен стадион. Но има право да го получи по законов начин и ред. Всички институции са минати? Това не е точно така. Това е чисто нов обект. Кой ви каза, че ще има реконструкция на стадиона? Коя част от съществуващия стадион ще бъде запазена? Защо се твърди, че е реконструкция, а не нов строеж? 

"Северъ": Време е…
"Северъ": Време е…

Нищо не ми пречи този нов стадион. Процесът не е спрян от тази жалба. Приберете се вкъщи и четете. Кое не разбрахте? Кой не казва истината? Разбира се, че не съм стимулиран от трета страна. Това са клевети. Дали съм хазартно зависим? За спорт ли става дума или за хазарт? Как ще реализирам своите зависимости като подавам жалби? Вторият синод, "Герена" и т.н. Никой не ме стимулира. Не съм зависим хазартно. Дали ще си оттегля жалбата, или не, е личен въпрос. Ще реша какво да правя. Аз не изнудвам ЦСКА. Аз не съм рекетьор. Рекетьори управляват държавата", каза Николай Веселинов. 

"Ще преценя дали да си оттегля жалбата. ЦСКА е велик отбор. Бил съм на мача, когато отстрани Ливърпул. Вие бяхте ли роден тогава? Да, осъзнавам, че в този вид стадионът е опасен. Няма да нося аз отговорност, ако нещо се случи. Вижда се от самолет, че искат да построят нова сграда. Няма да е реконструкция. Дали ще е в чашката на стадиона, или не... 

ЦСКА - София пусна билетите за мача с Арда
ЦСКА - София пусна билетите за мача с Арда

Според вас жалбата не е основателна, според мен е. Чакам да ми отговорят на стария сигнал. Имам право да сменя от сигнал на жалба. С това интервю вие показвате, че сте жив човек. С други действия други хора също показват, че са живи. Все пак ще е в Борисовата градина, не между две села този стадион. Знам, че ще върнат части на Борисовата градина. Проблемът е, че твърдят как ще е реконструкция, а е нов строеж. Вие искате ли това? Нали сте интелигентен човек... Аз се позовавам на това, което съм видял.

13 ЦСКА - София - фенове

Сега след мен ли ще се влачите? Ще се обадя на 112 да ви задържат. Вече прекалихте... Спрете да ме притеснявате. Като си журналист, та да се качиш на главата ми и да скачаш отгоре... Аз имам характер! Няма да си оттегля жалбата! Какво искате - да ме бият с пръчки по улицата ли? Вървете си по пътя", добави Веселинов.

Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!
Sportal.bg вече и в WhatsApp, елате и вие!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти