Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Кевин Пънтър за офертите от Барса и Партизан: Не можех да спя

Кевин Пънтър за офертите от Барса и Партизан: Не можех да спя

Звездата на баскетболния отбор на Партизан Кевин Пънтър разказа за тежкия си едноседмичен период през изминалото лято. Гардът беше смятан за сигурно ново попълнение на Барселона, но в крайна сметка реши да остане верен на “гробарите”. Преди да вземе крайното си решение обаче баскетболистът описа през какво е преминал, докато е бил в САЩ.

“Това беше най-стресиращият период в живота ми. Даже ми е трудно да си припомня за онези тежки и емоционални дни. На никой не пожелавам да минава през подобна ситуация. Не можех да спя. Около четири-пет дни не съм мигал. Не съм ял, защото си загубих апетита от целия този стрес и от постоянните телефонни обаждания от сутрин до вечер. Исках да взема най-доброто решение за себе си. Много хора се свързаха с мен, споделяха от своя опит.

От моя страна ми беше много трудно да възприема цялата информация и да мисля трезво. Проблемът беше часовата разлика. Когато в Европа всички се събуждаха, аз спях. Затова бях буден и чаках да получа обаждания. Животът ми се преобърна надолу с главата. Обикновено си оставям телефона без звук, но в онези моменти не можех да си позволя подобно нещо, защото бях на кръстопът. През 10 минути някой ми се обаждаше с оферти. Огромна доза информация минаваше през главата ми.

Представете си го - лягам да дремна към 23:00 вечерта и ставам около 02:00, за да започна да водя разговори. След това не можех да спя. Имах три часа за сън и на следващия ден трябваше отново да водя разговори, от които зависи бъдещето ми. Откарах така цяла седмица. Беше много тежко и стресиращо”, заяви Пънтър в интервю за Mozzart Sport.

Последвайте канала ни в

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти