Решават бъдещето на Пирин в петък

Решават бъдещето на Пирин в петък

Мениджърската агенция CRD Sport, представлявана от агента Ернан Банято ще проведе решаваща среща за бъдещето на Пирин с кмета на Благоевград Илко Стоянов в петък. На нея ще стане ясно дали американската компания ще поеме издръжката на клуба, пише „Дспорт“.

Агентът на Кайседо става новият силен човек в Пирин
Агентът на Кайседо става новият силен човек в Пирин

Банято е изразил готовност фирмата да вложи сериозна сума, за да поеме издържането на футболния клуб.

Той вече проведе среща с общинските съветници на Благоевград и с кмета на града. На нея са били още президентът на Пирин Станислав Манолев, техническият директор Петър Занев, новоизбраният изпълнителен директор Кирил Стойков-Зози и членът на борда на директорите Станко Йовчев, които обаче още не са вписани в Търговския регистър, както и управителят на ОФК „Пирин“ Атанас Дафинов.

Манолев: До дни Пирин ще има нов собственик
Манолев: До дни Пирин ще има нов собственик

От американската мениджърска агенция CRD Sport са депозирали в Общината писмено намеренията си към клуба. Целта била в затворен формат да се коментират намеренията на евентуалните инвеститори и очакванията от тяхна страна, както и гаранциите както за тях, така и за клуба.

В началото на седмицата Банято и трима представители на американската мениджърска агенция CRD Sport имаха и среща с кмета на Благоевград Илко Стоянов.

Ернан Банято е агент на бившия нападател на ЦСКА – София Жорди Кайседо.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички