Представители на Ботев (Пловдив) и БФС проведоха работна среща за "Колежа"

Ботев (Пловдив) организира работна среща с представители на Българския футболен съюз във връзка със стадион „Христо Ботев“. Срещата се проведе на „Колежа“, като на нея бяха обсъдени всички детайли с федерацията, относно бъдещото лицензиране на стадиона, информират “канарчетата” на сайта си.

От страна на футболния клуб на срещата присъстваха част от ръководството, а БФС бе представен от Георги Лалев (лицензионен мениджър), Неделчо Михайлов (ръководител спортно-технически отдел) и Димитър Христов (спортно-техническа комисия). На срещата имаше представител и на фирмата подизпълнител ПИМК, както и помощник на главния архитект.

Общински съветник за "Колежа": Някой превърна една футболна мечта в далавера
Общински съветник за "Колежа": Някой превърна една футболна мечта в далавера

На проведената среща детайлно бе разгледано строителството на стадиона и на какъв етап е то към момента. Бяха уточнени всички регулации, които се изискват от БФС при лицензиране на стадиона за мачове от efbet Лига и Европейските клубни турнири на УЕФА, пишат още на сайта си пловдивчани.

Представителите на двете страни разгледаха всички помещения, беше уточнен необходимият размер на терена, както и дискутирани основни теми като осветление, VAR, камери, зони за сигурност, места за журналисти и др.

В края на срещата бе коментирано и на каква степен на завършеност ще бъде предаден стадионът, за провеждане на официални мачове под егидата на БФС и УЕФА.

Снимка: botevplovdiv.bg 


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички