Бербатов: Очакваме в началото на 2023 Апелативният съд да излезе с решение по случая с Конгреса

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с нова информация относно Конгреса, който се проведе на 12 октомври миналата година. В страницата си “Р-Еволюцията е тук” бившият нападател обяви, че в началото на 2023-а година трябва да стане ясно решението на Апелативния съд.

Бербатов: 99% от спортната общественост иска промяна
Бербатов: 99% от спортната общественост иска промяна

Ето какво пише Бербатов:

Очакваме в началото на 2023 г. Апелативният съд да излезе с решение по случая с конгреса от 12 октомври 2021 г., решенията от който бяха отменени от СГС. 

Очакваме в началото на следващата година Апелативен съд - София да излезе с решение по казуса с конгреса на БФС от 12 октомври 2021 г., стана ясно по време на открито съдебно заседание днес. 

Първата инстанция – Софийски градски съд (СГС) в средата на юни отмени всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г., включително и това за избор на Борислав Михайлов за президент. Причината, потвърдена от първата съдебна инстанция, беше присъствието на 90 нередовни делегати, участвали в конгреса. 

Всички доказателствата по делото сочат, че има сериозни нарушения при провеждането на конгреса. 

Вярваме, че справедливостта ще възтържествува и Апелативният съд ще потвърди решението на СГС, което ще даде възможност за свикване на нов, честен изборен конгрес.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички