Луис Енрике отново с култов отговор в чат с фенове

Луис Енрике отново с култов отговор в чат с фенове

Селекционерът на Испания Луис Енрике показа завидно чувство за хумор по време на един от вече традиционните си стройвоме в канала си в Twitch. Той бе запитан от привърженик дали носи боксерки или слипове, на което отговори:

"Ползвам прашки" и след това попита pрителите дали те също носят прашки.

"Не, шегувам се, жена ми ще ме убие", добави през смях селекционерът.

Преди няколко дни Луис Енрике отново отговаря на въпроси от интимен характер, след като фен го попита дали разрешава на играчите си да правят секс преди мачовете.

“Смешно е да им забранявам. Това е нещо, което смятам за напълно нормално. Очевидно, ако става въпрос за оргия, това не е най-добрият вариант, но в рамките на здравия разум - може. Когато са в клубовете си, играчите спят вкъщи. Ако правят секс, не ме притеснява. Ако правят нещо, то е защото имат нужда от него и го искат. Но пак повтарям - с разум.! Всеки с партньора си. Нормално е. Когато бях играч, жена ми и аз правихме това, което трябваше”.

Енрике качи и видео как кара колело преди сблъсъка с Германия (1:1) заедно с члена на щаба си Лоренцо.

Както е известно, колоезденето е вторият любим спорт на Луис Енрике и в свободното си време той не пропуска да се качи на педалите и с приятели да обикаля планините в Испания.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти