Гледай на живо

Очаквайте от 11:30 часа очакванията на Венцеслав Стефанов преди предстоящия полусезон в efbet Лига

Бави се документ за "Армията"

Един от важните документи за строежа на нов стадион на ЦСКА - София все още не е готов. Очакваше се до средата на месеца да бъде подписан меморандум за стадион "Българска армия" между "червените" и Министерството на младежта и спорта.

Както е известно, на 11 ноември беше проведена среща между представители на клуба и министър Весела Лечева. Тогава беше анонсирано, че до седмица се очаква уреждането на юридическите взаимоотношения между ЦСКА - София и държавата.

Рулетката на дузпите измъкна ЦСКА - София от грандиозна издънка срещу 9 от Гигант (Съединение)
Рулетката на дузпите измъкна ЦСКА - София от грандиозна издънка срещу 9 от Гигант (Съединение)

"Все още сме в процес на разменяне на документите. В скоро време очакваме да се случат нещата. Желанието ни е когато се срещнем, да сме изчистили всички възможни въпроси, за да наистина ползотворно това мероприятие. Според прогреса, който сме направили, през следващата седмица това е възможно да се случи. Изпипваме максимално прецизно документацията. Останалото е чисто технологичен процес по проектиране, по който неспирно действат архитектите", коментира адвокатът на "червените" Станислав Трендафилов пред "Тема Спорт".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички