Боримиров: Питайте Станимир Стоилов за изказванията му

Боримиров: Питайте Станимир Стоилов за изказванията му

Членът на УС на Левски Даниел Боримиров участва в днешния демонстративен мач между ветерани на "сините" и ЦСКА, който имаше за цел да насърчи превенцията за мъжкото здраве.

"Аз се радвам и благодаря на организаторите за поканата. Получи се малък празник, с прекрасна инициатива. Доста емоционален мач, с който приканваме мъжкото съсловие да си прави профилактични прегледи. Не бива да има компромиси със здравето. Разбира се, че е хубаво и ние откликваме на всяка инициатива“, заяви Боримиров, който отказа да коментира думите на Станимир Стоилов, че от 3-4 месеца не е щастлив в Левски. 

"Трябва да питате Станимир Стоилов за изказванията му, сега не е моментът да говорим за това. Бих искал да отговарям само на въпроси за днешния мач“, отговори Боримиров.

"Аз мисля, че тук резултатът не е важен. Създадохме приятно настроение у дошлите хора, както и у вас, журналистите. Важно е, че отправихме едно послание към мъжкото съсловие. Виждаме в какъв свят живеем – на първо място е здравето“, завърши членът на УС на "сините" по повод днешния демонстративен мач.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти