Йомов и Ариа се разделиха

Йомов и Ариа се разделиха

Поп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край на връзката си, разказват близки до тях, цитирани от "Телеграф". 

Според клюката отношенията помежду им се обтегнали доста през последните няколко месеца.

Макар и цели 8 години по-малък от певицата, футболистът на ЦСКА - София бил готов за семейство и дори на няколко пъти намеквал на приятелката си, че бил готов да задълбочи отношенията си с нея и искал да имат общо дете. Макар и да показваше перфектна връзка в социалните мрежи, в действителност поп-фолк звездата била съвсем на друго мнение. Ариа била обсебена от кариерата си, която в момента е на върха, и нямала никакво намерение да я оставя точно сега, за да се отдаде на семейни дела. 

Тези разногласия създали напрежение в двойката и това според запознати довело и до тяхната раздяла. Проверка на „Телеграф“ показа, че към този момент двамата все още се следят в социалните мрежи. Нито Ариа, нито Йомов са изтрили общите снимки в профилите си.

Футболистът на ЦСКА и певицата са заедно от почти година и бързо се превърнаха в една от най-любимите светски двойки. Припомняме, че хубавицата вече има едно дете от милионера Динко Динев, което роди малко след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“ през 2008 г.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти