Появи се видео от боя на тренировката на Голдън Стейт

Появи се видео от боя на тренировката на Голдън Стейт

В социалните мрежи се появи видеоклип от скандалния инцидент на една от последните тренировки на шампионите в НБА Голдън Стейт. Както стана известно в последните дни, крилото на "воините" Дреймънд Грийн се е нахвърлил с юмрук срещу своя съотборник Джордан Пуул, след като двамата са си разменили думи и са се сблъскали.

Сега от TMZ Sports разсекретиха скандала с публикуването на видеоклип от случката, на който се вижда как Грийн методично скъсява дистанцията спрямо нищо неподозиращия Пуул, блъска го гърди в гърди, след което вторият го бута назад с двете си ръце. При това действие Грийн реагира с юмрук в лицето на своя съотборник, изпращайки го на земята в близост до една от стените на тренировъчната зала на Уориърс.

Дреймънд ударил съотборник на тренировка на Голдън Стейт
Дреймънд ударил съотборник на тренировка на Голдън Стейт

Все още не е известно дисциплинарното наказание, което от Голдън Стейт ще наложат на Дреймънд вследствие на невъздържаната му реакция и предизвикания скандал.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти