Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Канада - Мароко

Паро Никодимов: Ако не победим Лудогорец, ще си останем с мечтите за титлата

Паро Никодимов: Ако не победим Лудогорец, ще си останем с мечтите за титлата

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира пред "Мач Телеграф" как вижда играта на ЦСКА - София, като заяви, че липсва качество в редиците на Саша Илич. Той сподели очакванията си за предстоящото дерби с Лудогорец в Разград, като каза, че сега е моментът да бъдат спечелени три точки от шампионите, защото имат ангажименти в европейските клубни турнири.

"Ако не победим, ще си останем с мечтите за титлата и толкова. В преките мачове, ако загубиш все едно изпускаш не три, а цели шест точки. Защото ще дръпнат повече в класирането. Сега е моментът да натиснеш газта и да успееш да победиш, защото те имат ангажименти в Европа. Мисля, че ще им се отрази това, че играят през три дни. Дълго време сме играли така в ЦСКА и знаем какво е. Откога го чакаме този момент. Но ако играят, както в последния мач, няма да е много сигурно дали ще вземем нещо.

За мен това е нормално. Независимо от противника, срещу който се изправяш, трябва да си на ниво през цялото време. От първия съдийски сигнал до последната секунда. Срещу Лудогорец рецептата за победа е да играеш силно и безпогрешно. Трябва да се бориш и да си дисциплиниран тактически, за да покажеш най-доброто от себе си. Хората виждат кой се раздава и кой не. Тези футболисти трябва да се доказват. Трябва да покажат, че заслужават да са част от ЦСКА. Нямам нищо против високите възнаграждения, но трябва да си ги заслужиш с игра. Да се прикриваш на терена между другите и да взимаш хубави пари не е честно".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти