Гледай на живо

Сърбия - Швейцария 2:3

Икарди смени Уанда Нара с трансджендър

Икарди смени Уанда Нара с трансджендър

Уанда Нара сложи край на брака си с Мауро Икарди, а в мрежата се появиха информации, че двамата може да се помирят отново, но вече е много трудно да си представим, че темпераментната аржентинка отново ще се събере с бившия нападател на Интер, който явно не може да спре да ѝ изневерява.

Този път футболистът го направи от Турция, където в момента играе под наем в Галатасарай. По всичко изглежда, че Икарди отново се е хвърлил в обятията на трансджендър модела от Аржентина Гуендалина Родригес.

„Пригответе се, Мауро Икарди не ме е забравил дори три години по-късно! Сега той се опита да се свърже с мен от турски номер.”, написа Гуендалина в Инстаграм, със снимка от кореспонденцията им, преди да заключи профила си.

Вече само малцина могат да видят за какво са говорили Мауро и тя, въпреки че Гуендалина Родригес твърди, че тяхното дългогодишно приключение сега ще приеме нова форма, тъй като тя ще се премести да живее в Турция при Икарди.

И докато целият свят спекулира, че Уанда Нара е напуснала Мауро Икарди, защото си е намерила по-млад футболист, когото е съблазнила отново, информацията за връзката между аржентинския нападател и транссексуалната Гуендалина, която в момента живее на другия край на света, е нещо съвсем ново в тази луда афера.

Гуендалина обаче твърди, че са заедно от години с прекъсвания, които се случват само заради Уанда.

„Имаме връзка от 2019 г. Мауро никога не е потвърдил или отрекъл това и е очевидно, че не го афишира заради кариерата, семейството и Уанда. Това е отново и отново романтика, към която той винаги се връща. След като открихме любовта си, той ми каза, че всичко би било различно, ако бях биологично жена. Надявам се сега, когато се развежда с Уанда, да мисли колкото се може повече за себе си, за младостта и живота си“, написа моделът в Инстаграм.

Още от Булевард

Виж всички