Саша Илич: Доста слаб мач на ЦСКА! Играчите ми бяха недисциплинирани, това ме притеснява

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след победата с 2:1 над Пирин (Благоевград) в efbet Лига. Сърбинът изрази известно разочарование от представянето на своите футболисти, въпреки спечелените три точки. Той подчерта, че "червените" трябва да променят поведението си на терена в предстоящия мач с Лудогорец.

ЦСКА - София се измъчи сериозно срещу Пирин, Морено измъкна "червените"
ЦСКА - София се измъчи сериозно срещу Пирин, Морено измъкна "червените"

"Най-важното днес е, че спечелихме три точки. Ако трябва да говорим за играта, това беше един от доста слабите мачове на ЦСКА, според мен. Предполагам, че влияние оказа донякъде и загубата от Левски. Съгласен съм, че имахме няколко футболисти, които бяха с националните си отбори, но това не може да служи за оправдание за слабата ни игра днес. Изобщо не можем да говорим за подценяване, спечелихме трите точки днес благодадение на късмета. Това, което ме притеснява малко повече днес, е недисциплинираността на моите футболисти, но важното е, че спечелихме. 

Петров: В много моменти надиграхме ЦСКА
Петров: В много моменти надиграхме ЦСКА

Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да поправим тези неща и мисля, че ще изглеждаме по-добре в Разград. Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план през първия половин час, но не стояхме добре в дефанзивен план - това наложи да се върнем към старата постройка. Отново казвам - изобщо не трябва да повтаряме това, което показахме днес, за да постигнем целите си. Жираир Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, може да се надиграва един на един. Останалите, които привлякохме наскоро, със сигурност ще получат скоро своя шанс", заяви Саша Илич. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти