В Левски отсяват офертите за Марин Петков

В Левски отсяват офертите за Марин Петков

Опциите на Станимир Стоилов почти сигурно ще намалеят с още една след Нова година, защото Левски е близо до раздяла с един от националите си. Става въпрос за Марин Петков. Интересът към него се увеличава с всеки изминал ден след двете победи, които записаха националите под ръководството на Младен Кръстаич. Марин пък бе една от изненадите в състава на сърбина. Младокът се отблагодари за доверието с гол срещу Гибралтар

Още след срещата специалистите, които се занимават със скаутинг на играчи, обявиха, че той си заслужава парите. На “Герена” със сигурност са доволни от тази ситуация, защото Петков е със статут на резерва и всеки лев отгоре за него ще е истински джакпот. Освен това, така Стоилов ще има възможност да си осигури свежи средства за зимната селекция, каквито намекна, че му трябват. 

Левски поздрави национал на България
Левски поздрави национал на България

Цената на Петков в Transfermarkt скочи с близо 300 000 евро след изявите му за националния отбор. Той вече се котира за 800 000, а стартира в началото на първенството от кота 300 000. Иначе специалистите твърдят, че Левски може да си осигури и над 1млн. евро за него. 

“Мач Телеграф”

Още от БГ Футбол

Виж всички