Жеферсон и Гарсес най-накрая подновиха тренировки

Жеферсон и Гарсес най-накрая подновиха тренировки

Бразилските футболисти на ЦСКА - София Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая се присъединиха към сънародниците си, след като пропуснаха близо седмица от тренировъчния процес на тима, както и контролата със Септември (София), спечелена с 2:0. Двамата получиха по-дълга почивка от треньора Саша Илич след вечното дерби с Левски и се прибраха до родината си. Те обаче трябваше да се завърнат в България в понеделник и да подновят тренировки във вторник. Вместо това, Жеферсон и Гарсес се присъединиха към заниманията на тима едва вчера. Минимален е шансът те да започнат като титуляри в домакинството на Пирин (Благоевград) в понеделник. 

Любопитно е, че далеч не за първи път Жеферсон закъснява с връщането си в София. Последният такъв случай бе през лятото, когато не се прибра навреме за подготовката на тима под ръководството на Саша Илич. Той се забави с цяла седмица, което ядоса треньора. 

Двама от чужденците на “Армията” не тренират с отбора
Двама от чужденците на “Армията” не тренират с отбора

След идването на сръбския специалист бразилецът доста по-често започна да се заседява на резервната скамейка и загуби статута си на основен футболист. Наскоро той получи български паспорт.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти