Кръстаич каза какви играчи трябват на България и заяви: Честито! Осигурихме си оставане в групата

Младен Кръстаич дебютира с победа начело на България. "Трикольорите" разбиха с 5:1 Гибралтар в мач от група "С" в Лигата на нациите, а след срещата сръбският специалист поздрави футболистите си, но добави, че селекцията ще продължи. Той допълни, че търси бързи и експлозивни състезатели.

България живна и размаза Гибралтар
България живна и размаза Гибралтар

"Радвам се за футболистите, тъй като с тази победа си осигурихме оставане в група “С”. Честитя на футболистите за хубавото представяне. Има неща от технически характер, върху които трябва да работим. Има и забележки. Ще прегледаме нещата, но най-важното е, че играчите бяха концентрирани и победиха.

Гибралтар не е мерило, но когато завършихме 1:1, се оказа, че е мерило. Сега показахме много повече. България трябва да показва такъв футбол.

Днес имаше много дебютанти, със сигурност селекцията ще продължи. Искам да мине мача със Северна Македония и ще видим как ще продължим със селекцията.

Не е нужно да откриваш топлата вода. Нужни са ни бързи и експлозивни футболисти. Търсихме такива футболисти с моя щаб и мисля, че успяхме", каза Кръстаич.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Борислав Трошев

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти