Чочев: Дори и да не вземем трофей, дано сме в челото

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази задоволството си от представянето на тима до този момент в шампионата на efbet Лига. Полузащитник е на мнение, че това, че той бележи голове е принос на целия отбор и се надява тимът да продължи да се бори за челните места.

ЦСКА 1948 и Любо Пенев отново на върха, Чочев със седми гол
ЦСКА 1948 и Любо Пенев отново на върха, Чочев със седми гол

Това, че бележа голове е добре свършена работа от целия отбор. Да се надяваме, че всички ще започнат да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки. Надиграваме се с всички. Няма как Любослав Пенев да не ни помага, знаем какво е постигнал във футбола. Лесно се работи с него. Бил е велик голмайстор, казва ни къде да заставаме, за да вкарваме", започна Чочев.

5 Награждаване на Ивайло Чочев за играч на кръга

"Доброто ни партньорство с Георги Русев се дължи на това, че играем много време заедно. Той е в страхотна форма. Ролята ми не е да вкарвам, но така става за момента. Надявам се да продължим така. В момента съм изцяло концентриран върху представянето си с екипа на ЦСКА. Ако пристигне добра оферта, защо да не се върна в чужбина".

"Лудогорец е един от най-добрите отбори в България, играхме скоро с тях. Взехме точка, можехме да победим. Защо да не ги бием в Разград, когато дойде мачът. Нов треньор имаме в националния отбор. Дано имаме повече успехи и да има добри резултати. Да се надяваме, че ще закара България на голям форум. Играем за всичко".

Ивайло Чочев: Време е нашият клуб да спечели нещо
Ивайло Чочев: Време е нашият клуб да спечели нещо

"Треньорът ни казва, че излизаме всеки" мач за победа, няма как да не мислим за някакъв трофей. Ако не трофей, то поне да се преборим за челните места“, каза още Чочев.

Още от БГ Футбол

Виж всички