Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Роналдо

Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Роналдо

Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Кристиано Роналдо, каквито спекулации се появиха вчера в английските медии. Според слуха в клуба са много разтревожени от поведението на португалеца, което удря по морала на целия отбор, и поради тази причини обмисляли хода с разтрогването на контракта му, ако той не промени отношението си. По време на злощастния мач с Брентфорд Роналдо неколкократно демонстрираше разочарованието си от играта на своите съотборници, като дори открито жестикулираше по адрес на стража на отбора Давид де Хеа, който направи две груби грешки в началото, довели до първите два гола на „черешките“.

Роналдо продължава да се надява, че ще напусне Юнайтед и ще премине в отбор, който играе в Шампионската лига. Агентът му Жорже Мендеш обаче така и не успява да му намери такъв, като почти всички клубове, на които го е предложил, са отказали да привлекат Кристиано. Официалната позиция на Юнайтед пък до момента бе, че португалецът не се продава, още повече че Ерик тен Хаг е силно ограничен в избора си на офанзивни футболисти.

След появата на слуха за прекратяването на договора на CR7 от „Скай спортс“ са се свързали с говорителя на Манчестър Юнайтед, който е заявил, че няма никаква промяна в позицията на клуба, с което на практика опровергава въпросната спекулация.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички