Гледай на живо

Контролна среща: България (U21) - Сърбия (U21) 0:1

Мъри: Да браним аванса, може да е фатално, ако трябва ще отлoжим цялото първенство, за да стигнем групите

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу малтийския Хамрун Спартанс. “Сините” взеха преднина с 1:0 в първия двубой след късен гол на Филип Кръстев. Специалистът заяви, че отборът трябва да подходи към срещата така все едно няма аванс от двубоя в Малта. Стоилов също така засегна и темата за отлаганите мачове в efbet Лига и каза, че ако трябва Левски ще отложи всичките си срещи, само и само да стигне групите.

7 ПКФ на Станимир Стоилов

“Вълнуват ме игровите ни действия, ако изглеждаме уверени ще намерим пътя към вратата на противника. Важно е как ще се отбраняваме. Евромачовете са на стабилност и организация, естествено и на голове. Можем да кажем, че мачът се явява възлов. Ангажиментът ни е сериозен и трябва да изиграем мача по най-добрия начин. Левски вече има какво да губи. Впечатлен съм от комбинативността и дисциплината на противника, така че много зависи от нас във фаза в защита. Все още не сме изчистили състава, имаме и някои дребни проблеми", каза Стоилов.

7 ПКФ на Станимир Стоилов

"Няма как да имаме изисквания различни от това да играем в стил Левски. Трябва да бъдем изключително внимателни с личните си очаквания. Трябва да мислим, че не е имало първи мач, все едно започваме от 0:0. Ние трябва да търсим победата, ако тръгнем да браним преднината, може да бъде фатално. Ще ни трябва горещо сърце и хладен ум. Предстои мач, който ще бъде изключително тежък. В последните години ние се превърнахме в аутсайдери в Европа и сега трябва да връщаме авторитета на Левски и България. Ние сме си казали желанието за мача с Лудогорец. Ако трябва, ще отложим цялото първенство само и само да стигнем групите", завърши Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти