Филип Филипов: Няма друга мисъл в главите на футболистите освен победа

Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Ирландия. В четвъртък "червените" ще се изправят в реванш от Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс, който стигна до минимална победа в първия мач в София.

Филипов е на мнение, че футболистите са много по-добре подговени за утрешния двубой и заяви, че няма друга мисъл в техните глави освен победа. Той изрази надежда, че с времето тимът ще надгражда и ще придобие по-добър облик.

Илич: Имаме класа да отстраним Сейнт Патрикс, изминалата седмица беше много важна за нас
Илич: Имаме класа да отстраним Сейнт Патрикс, изминалата седмица беше много важна за нас

"Очакваме победа и да продължим. Няма друга мисъл в главите на футболистите. Подготвени са добре. Ще направим всичко възможно, за да отстраним отбора от Ирландия. Не влязохме както трябва в първия мач. Не успяхме да се адаптираме според играта на противника, който игра прекалено затворено. Мисля, че за утре ще сме много по-добре подготвени. 

8 ЦСКА - София заминава за Дъблин

Върху ЦСКА винаги има напрежение. Който играе тук, трябва да се справя с това. ЦСКА е отбор, който винаги трябва да печели. Потенциалът на футболистите е такъв, че трябва да се справят. Утре ще покажем добра игра и ще спечелим мача.

8 ЦСКА - София заминава за Дъблин

Това непостоянство е плод на многото нови играчи, които привлякохме. С времето отборът ще добива по-добър облик и ще надгражда. За да си класен отбор и да гониш цели, трябва да бъдеш постоянен в изявите си. Единствено Бамба е болен и не може да пътува с отбора. 

Бамба няма да пътува с ЦСКА - София за Ирландия, групата на "червените"
Бамба няма да пътува с ЦСКА - София за Ирландия, групата на "червените"

Сезонът тепърва започва. Не мисля, че с един мач завършва сезона. Ние ще направим всичко възможно, за да продължим напред. Няма непретенциозни съперници вече. Всички отбори се развиват, футболът е много изравенен. Стават много изненади в европейските мачове. Селекцията зависи от треньора, той казва какво му трябва", сподели директорът на ЦСКА - София.

Още от БГ Футбол

Виж всички