Гледай на живо

Очаквайте в 12:00: Министър Весела Лечева в "Гостът на Sportal.bg"

ЦСКА - София се разделя с един от нападателите си

ЦСКА - София ще преотстъпи под наем един от нападателите си преди затварянето на трансферния прозорец, съобщава „Тема Спорт“. Към изхода гледат Калоян Кръстев и Бисмарк Чарлс. “Червените” разполагат с цели петима футболисти за върха на атаката си – Дюкенс Назон, Дауда Бамба, Радослав Живков, Кръстев и Чарлс. Последните двама в момента изпитват проблеми, като юношата на Славия е с лека травма, а ганаецът продължава да се възстановява от операция, но вече тренира на пълни обороти. Те скоро ще бъдат готови за игра, като един от тях ще прекара кампанията далеч от Борисовата градина.

ЦСКА - София взима още двама, ако елиминира ирландците
ЦСКА - София взима още двама, ако елиминира ирландците

Продажбата на Жорди Кайседо даде шанс на Калоян Кръстев да започне сезона като титуляр. Той обаче не успя да се възползва от получената възможност. Затова и отстъпи мястото си на Назон, а вече в битката за него е и Дауда Бамба. Бисмарк Чарлс пък вече повече от 12 месеца постоянно е преследван от травма и така и не успява да навлезе в удачен игрови ритъм.

В ЦСКА - София не желаят да се разделят нито с Кръстев, нито с Чарлс за постоянно, тъй като те все още са млади и перспективни, но нямат нищо против да пуснат един от тях да се обиграва в друг отбор. Това ще е и 12-ият футболист, напуснал „Армията“ през това лято. Досега “червените” се разделиха с Брадли Мазику, Греъм Кери, Жуниор Нзила, Томас Лам, Карло Мухар, Ахмед Ахмедов, Жорди Кайседо, Йоан Бай, Яник Вилдсхут, Федерико Варела и Мартин Смоленски, който отиде под наем в Пирин.

В същото време на „Армията“ дойдоха Станислав Шопов, Лазар Туфегджич, Дюкенс Назон, Брадли Де Нойер, Джонатан Линдсет и Дауда Бамба. С това обаче няма да бъде сложен край на селекцията. Очаква се ЦСКА - София да привлече още две нови попълнения, като сигурно е взимането на крило – опции са Даниел Овусу от Залцбург, друг чужденец и Радослав Кирилов от Славия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти