Маласия с първи коментар за Манчестър Юнайтед

Маласия с първи коментар за Манчестър Юнайтед

Бъдещото ново попълнение на Манчестър Юнайтед Тайрел Маласия призна, че Робин ван Перси е една от причините да иска да играе с екипа на „червените дяволи“. Другата е, че на „Олд Трафорд“ левият бек ще продължи да работи с друг свой сънародник – Ерик тен Хаг. Маласия вече е в Манчестър и е преминал медицински прегледи, така че всеки момент трябва да бъде представен официално като играч на 20-кратния шампион на Англия. 

„Когато бях в академията на Фейенорд, участвахме на един младежки турнир в Манчестър. Тогава казах, че ще се върна един ден тук. Сега това става действителност и разбира се, е чудесно. Винаги съм следил Ман Юнайтед, защото Робин ван Перси, който също бе футболист на Фейенорд, игра там. 

Господин Тен Хаг е много добър треньор и също така изключително топъл човек. Говорих с него и имам много добро усещане. Ако всичко е наред, ще работим заедно години наред. Очаквам с нетърпение това, защото мисля, че мога да науча много от него. Той прави играчите по-добри, стига те да искат да работят здраво“, заяви Маласия пред „Де Телеграаф“

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички