Официално: Малдини и Масара преподписаха с Милан

Официално: Малдини и Масара преподписаха с Милан

Паоло Малдини официално подписа нов договор с Милан съобщава "Гадзета дело Спорт". Иконата на "росонерите" ще продължи да изпълнява ролята на технически директор в клуба и през следващите две години. Същото се отнася и за другият директор Фредерик Масара, който също бе с изтичащ договор. Новината все още не е съобщена от Милан, тъй като договорите все още не са подписани официално от представителите на двете страни, но това е само формалност и информацията може да се счита за сигурна, след като бе съобщена и от самия Малдини на излизане от офисите на клуба.

"Всичко е наред. В последната минута подновихме договорите си. Щастливи сме, че ще бъдем тук и през новия сезон и ще планираме бъдещето на Милан, което трябва да бъде изпълнено с победи, както е било винаги. Как ще изглежда отборът през новия сезон? Ще видим. Започнахме късно със селекцията, но вярвам, че ще наваксаме. Много съм щастлив", сподели Малдини.

Това е изключително важна новина за тифозите на Милан, тъй като Малдини и Масара бяха в основата на изгрaждането на този отбор, който сложи край на дългогодишната суша и през миналия сезон вдигна Скудетото в Серия "А". Договорите и на двамата изтичаха на 30 юни, но бяха подновени буквално в последния момент.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Още от Футбол свят

Виж всички