ЦСКА - София се завърна, Турицов хвали Илич и обеща много по-силен "червен" тим

Защитникът на ЦСКА - София Иван Турицов, обяви след завръщането на тима от подготовка в Австрия, че той и съотборниците му ще се представят далеч по-добре в сравнение с предсезонните контроли. Той изтъкна, че една от причините за лошите резултати в подготовката са тежките натоварвания, но в официалните срещи нещата ще са коренно различни.

“Не бяха резултатите, които очаквахме, но все пак това са приятелски срещи. Проведохме добра подготовка. Присъединих се по-късно, но се чувствам добре физически. През целия лагер натоварванията бяха големи, но имаме достатъчно време да се подготвим още по-добре. Мисля, че ще влезем добре в първенството. Не съм работил много със Саша Илич, но за краткото време мисля, че е много добър треньор и пасва на отбора.

Все пак са контролни срещи, бяхме в подготовка, доста изморени. Но мисля, че няма да има нищо общо първенството с тези мачове.

Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Да видим първо първенството. Има време.

Силно се надявам да сме конкурентни на Лудогорец и Левски. Не мога да ви кажа отсега, но затова играем. Надявам се тази година да е по-успешна за нас.

Ръководството обяви, че подготвя още трансфери. Те знаят най-добре. Ние, футболистите, трябва да изпълнияваме изискванията на треньора. Каквото той каже - е това.

След зимата все едно отборът тръгна надолу. Силно се надявам това да се промени и повече да не се случва, защото и с националния отбор, и с ЦСКА имахме доста тежки мигове”, коментира Турицов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти