Берое пусна в продажба абонаментните карти за новия сезон

Берое организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2022-2023 г. Картите ще се продават от днес (27 юни) в Официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Магазинът работи от понеделник до петък (14-18 ч.), както и в официалния онлайн магазин.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на Берое на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион Берое. Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

Хубчев: Още нямаме достатъчно футболисти, за да започнем първенството
Хубчев: Още нямаме достатъчно футболисти, за да започнем първенството

– Стандартна абонаментна карта – 100 лв – Притежателите имат право да присъстват на всички домакински срещи на Берое.

– VIP абонаментна карта – 600 лв – Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на "зелените" от най-атрактивните места в централната ложа

– VIP абонаментна карта с паркомясто – 750 лв – Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на "зелените" от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой.

"Всеки, закупил абонаментна карта ще трябва да попълни Декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина! Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато Берое приема Ботев (Враца) в мач от 1 кръг на efbet Лига", написаха от клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички