Гледай на живо

Контролна среща: Ботев (Враца) - АПОЕЛ (Никозия) 0:0

Ганчев съжалява за смяната на двама треньори и разкри защо ги е освободил

Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев разкри, че в последните пет години съжалява за смяната на двама треньори. Босът на “червените” би постъпил другояче при разделите със Стамен Белчев и Нестор Ел Маестро, като изтъкна, че уволненията им са направени, за да се угоди на група хора.

Гриша Ганчев определи най-голямата си грешка в Борисовата градина
Гриша Ганчев определи най-голямата си грешка в Борисовата градина

“В последните пет години съжалявам за смяната на двама треньори - Стамен Белчев и Нестор (Ел Маестро б.р.). Пак да угодим на група или групи от хора, но си мисля, че повече няма да се повторят тея работи. Когато станеш треньор на ЦСКА работата ти от по цял ден на терена с играчите и твоя екип, а не по цял ден на телефона, срещи с привърженици, журналисти. И все проблемът е тез дето дават парите, те са най-големите боклуци, ние сме перфектните. Аз мисля, че рано или късно ще уцелим на треньор”, каза Ганчев.

"Много ме дразнят някои треньори. Сядаме говорим, подписваме разни договори. Минават по един два месеца, бият няколко мача и започват. Приказките са забравени. Той е служител в клуба, който и да е треньор. На него му е обяснена политиката преди да започне, но само и само да се доберем до договора казваме “да, така ще е”. Кой треньор, като махнем Стамен и Нестор произведе играч? При нас трябва да разполагаме с играчи, които имат качества и да бъдат произведени”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти