Влади Гаджев: Левски продължава да съществува благодарение на Станимир Стоилов и феновете

Влади Гаджев: Левски продължава да съществува благодарение на Станимир Стоилов и феновете

Бившият капитан и футболист на Левски Владимир Гаджев е част от отбора на ТЕЦ Марица Изток 2, който е участник на националните финали на "H8S Fan Cup" в Кранево. Той говори за турнира, който е с награден фонд 5000 лева, както и за силното представяне на "сините" в последно време. 

"С момчетата от отбора идваме да се забавляваме на всеки един турнир, на който присъстваме. Условията са перфектни. Ние сме тук да се наслаждаваме на играта и да се забавляваме. Дълго време отказвах да играя на турнири, но в един момент се съгласих. След първия турнир изиграх още няколко. За мен е удоволствие да играя с тези момчета и да се наслаждавам на играта. Винаги има тръпка. Искам да се забавлявам, но и да побеждавам. 

Засега съм извън футбола, не знам докога. Надявам се, че ще ми се отвори някаква възможност да се занимавам с футбол. Редно е със знанията си да помогна на някой отбор. И Левски, и ЦСКА трябва да бъдат на високо ниво, за да искаме резултати от националния отбор. Надявам се и двата отбора да се борят за титлата. 

Поздравявам Левски за спечелената Купа. Искрено се надявам да има все повече такива посетени мачове в бъдеще. Това е стимул за всеки един отбор. Благодарение на Станимир Стоилов и феновете Левски продължава да съществува", каза Владимир Гаджев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти