Гледай на живо

Югозападна Трета лига (Група "А"): Марек - Чавдар (Етрополе) 0:0

Мъри предупреди играчите и се похвали със своя постъпка в полза на Левски

Наставникът на Левски Станимир Стоилов предупреди футболистите си, че в утрешното домакинство срещу Лудогорец не трябва да повтарят представянето си от второто полувреме със Славия, защото ще инкасират много голове. Също така Мъри допълни, че на този етап най-важното нещо е сдружението “Левски на левскарите”, за което той вече е платил членския си внос.

“След дългите години, в които Лудогорец доминираше, и ние имахме шанса да спечелим. Това не значи, че сме по-добри и да ни вкарва в заблуда. Срещу водещите отбори, както е Лудогорец и както беше ЦСКА, минимално отпускане ще се окаже фатално. Имахме победи, защото бяхме супер концентрирани и се представихме на максимума.

Ако се представим като второто полувреме срещу Славия, Лудогорец няма да е толкова толерантен и ще инкасираме доста голове. Утре ще имаме пак подкрепа, привържениците ще бъдат на трибуните и трябва да играем на максимума. Да завършим с добра игра и да играем в стил Левски. Дойде десерта Купата, но пред привържениците на Левски нямаш право да играеш под възможностите си”, каза Мъри, който допълни:

“Няма да е нещо ново, ако играем с трима централни защитници. Друг път се готвим по-дълго за мачовете с Лудогорец. Знаехме, че след финала ще е най-тежко - без значение дали си спечелил, или загубил. Затова искахме финала да е в събота, за да има време да се възстановим, но кой ли се съобразява. Винаги е хубаво да играеш срещу Лудогорец - противник, който играе футбол, да видим докъде сме стигнали”, каза още Мъри, който коментира информациите за нов собственик на клуба.

“От първия ден обикаляме по България да покажем начина, по който искаме да се развива клубът. На 24 май ще бъде обявен “Левски на левскарите”. Вече съм с платен членски внос. Ако дойдат други предложения в клуба, няма да ги отхвърлим, а ще ги обсъдим. Присъствието на привържениците и успехите за Купата събуждат интерес, но най-важно е “Левски на левскарите”. Да, ако има други спонсори, може да се намери решение”, завърши треньорът на Левски.

Още от БГ Футбол

Виж всички