Шеф на ЦСКА - София: Не трябва да се правят трагедии, Пардю е класен мениджър, възхитен съм от работата му

Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов се надява отборът да изглежда по коренно различен начин през следващия сезон. След загубата от Левски във финала за Sesame Купа на България Филипов направи съпоставка с 1996 година, когато бе футболист на ЦСКА. Тогава “червените” бяха в криза, но през следващия сезон направиха последния си дубъл.

"Не трябва да се правят трагедии. Много тежък момент, но трябва да работим и през следващия сезон ЦСКА да бъде на топ ниво. Аз съм бил в подобна ситуация през 1996 година - през пролетта по същия начин тръгнахме стремглаво надолу, но през лятото клубът се подсили с точни попълнения в селекцията и през 1997 година направихме последния дубъл за ЦСКА.

Пардю е много класен и точен мениджър. Възхитен съм от работата му през тези три седмици. Той ще вземе решение по спортно-техническите въпроси за следващия сезон.

Приоритет за клуба е стадионът. Направена е сериозна крачка напред. Да се започне март месец догодина изграждането на новия стадион. И паралелно да изградим отбор, който да спечелим шампионската титла. Това са целите.

Не е точният момент да правим анализ, явно доста неща се объркаха. Трябва да си извадим поуките.

Нормално е да има отлив и разочарование сред феновете. Респект за тях в този мач, напълниха стадиона и подкрепяха отбора 90 минути Те искат агресивен и нападателен фубол от ЦСКА и работим в тази насока. Сега е моментът да покажат любовта си към ЦСКА и да продължат да подкрепят отбора", каза Филип Филипов.

Още от БГ Футбол

Виж всички