Орела: От играта не съм доволен, трябва да надградим за новия сезон

Наставникът на Добруджа Атанас Атанасов даде мнението си след успеха с 3:2 над Миньор (Перник). Орела призна, че не е доволен от играта на своите, въпреки спечелените три точки.

"От играта не съм доволен, ако трябва да бъда честен. Показахме много добри игри в предните мачове, малко имаше повече напрежение, аз го вкарах като казах, че на всяка цена искаме да победим. Две различни полувремена - първото нямаше агресия, не рискувахме. Второто малко се промениха нещата, но не кой знае колко, срещу един добър отбор, мога да кажа. Следващият мач с Етър също е важен, така се гради авторитет - срещу силните отбори, без да подценявам другите отбори. 

Миньор имаше шанс за бараж, първия полусезон загубихме от тези отбори, но си спечелихме другите мачове. Млади момчета, имат бъдеще. Ще имаме разговори с ръководството, трябва да пипнем селекцията, естествено. Трябва да надградим, иначе нищо не правим. Казал съм го на ръководството и си държа на това нещо, клуб като Добруджа трябва да остане в професионалния футбол", сподели Атанас Атанасов след мача в Добрич.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти