Феновете на "червените" от сутринта на опашка за билети за финала

Опашка от чакащи за билети за предстоящия финал между ЦСКА - София и Левски за Sesame Купа на България се изви пред касите на стадион "Българска Армия". 10-15 минути преди пускане на последните пропуски близо 30 фенове на "червените" се наредиха, за да чакат отварянето на касите и да си закупят от ценните хартийки.

Основен футболист на ЦСКА - София остава на "Армията"
Основен футболист на ЦСКА - София остава на "Армията"

Последните билети бяха пазени до понеделник (9 май) за притежателите на абонаментни карти, а от днес вече са пуснати в свободна продажба. Цените са същите - за сектор "А" 35 лева, а за сектор "Г" 15. Важно е да се уточни, че всеки привърженик може да закупи само по 1 билет, като целта е по този начин да се предотврати закупуването на пропуски от фенове на Левски. Доста вероятно е тези ценни хартийки да не стигнат за всички и именно поради тази причина още преди отварянето на касите има опашка от желаещи.

От 10 часа утре отново на касите на "Армията" пък ще бъдат презаверявани билети за сектор "А", които са били закупени онлайн. Тази процедура се налага поради факта, че излезе информация, че фенове на "сините" са закупили пропуски за този сектор, където по презумция са настанени фенове на "червените".

Презаверяването ще става събота (от 10 до 19) и неделя (от 10 до 14), като след това, ако има останали ценни хартийки, които не са минали презаверка, ще бъдат пуснати в свободна продажба отново само на касите на "Армията".

Финалът е тази неделя (15 май) от 17 часа.

Още от БГ Футбол

Виж всички