Асен Митков: Надяваме се в Израел да постигнем още по-големи неща

Асен Митков: Надяваме се в Израел да постигнем още по-големи неща

Капитанът на българския национален отбор по футбол до 17 години - Асен Митков, говори за класирането на "лъвчетата" на Европейско първенство. Нашите момчета се изправят срещу силните състави на Нидерландия и Франция, а четвъртият състав в групата ни ще стане ясен на по-късен етап. 

"Изненадани сме от тази номинация. Благодаря от името на целия отбор. Надяваме се занапред да получаваме още отборни награди и в Израел да постигнем още по-големи неща", заяви капитанът на "лъвчетата" - Асен Митков.

Асен Митков: Вярвам, че ще спечелим Купата на България още този сезон
Асен Митков: Вярвам, че ще спечелим Купата на България още този сезон

"Напрежение не трябва да има, по-скоро амбиция да покажем какво можем. Какво по-хубаво от това да срещнем два изключително силни отбора и да проверим на какво ниво сме? Ние сме един голям колектив, принос за това има и треньорският щаб. Ние сме силен отбор, който несъмнено ще даде всичко от себе си. Всеки, който влезе, ще даде всичко и това ни прави изключителен отбор." 

"Прибрах се със съмнения за тежка контузия, но всичко е наред. В момента се оправям и се надявам за Европейското да съм в оптимална форма", допълни играчът на Левски.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти