Младенов: Ако някой извади 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него

Наставникът на ЦСКА - София даде мнението си след победата на своя тим над Динамо (Москва) с 3:1. Той отличи добрата организация в своя тим в атака и защита. Специалистът каза, че сирийският национал Мохамед Осман е освободен от отбора и няма да има повече други футболисти на проби. Той призна, че едва ли ще продават повече играчи, включително и звездата на тима Жорди Кайседо, който остава в отбора.

Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при престижна победа над Динамо (Москва)
Маурисио Гарсес дебютира с гол за ЦСКА - София при престижна победа над Динамо (Москва)

“Добре се чувствам. Няма проблеми вече, отминаха. Положителното е, че има много добра организация, както в защита, така и в атака, контролирахме мача през почти цялото време. От едно неразбирателство допуснахме гол, но от грешките трябва да се учим.

Трябва да има баланс между двете фази, да сме успешни в тези две фази - атака и защита. Когато има баланс, тогава е силен отборът. За нас не е странно, че Турицов бие дузпите. На тренировки показа психическа устойчивост и ефективност. Имаме и други дузпаджии, но на този етап е той.

Всичко, което бяхме запланували за подготвителния период, го изпълняваме на 100%, само миналата контрола бе проблем. Днес футболистите, които започнаха, играха повече игрово време. Следващите мачове ще направим 2 състава, които ще играят по 90 минути. Ще има напълно достатъчно игрово време за всички. 

Много е рано да говорим за Гарсес, защото тепърва той трябва да се възползва от времето, за да се адаптира. Ще му даваме време за адаптация, ние ще им помогнем в това отношение на новите, ще имаме търпение към тях. Имаме други крила, които можем да използваме и същевременно да даваме и време на новите. Когато видим че са готови, тогава може да разчитаме на 100% на тях. Стремим се да създадем конкуренция във всеки един пост.

Няма опция Осман да бъде привлечен. Към този момент няма кой да идва на проби, то няма и време. Винаги има време за нови футболисти обаче, вътрешна информация остава на какви позиции търсим. До този момент не знам дали има, или няма оферти за Касйедо, но каквото е направено досега, това е. Няма да има повече изходящи трансфери. Ако дадат 10 милиона за Кайседо, може и да се разделим с него. Имаме цел обаче, а Кайседо е част от тази цел - да спрем Лудогорец”, заяви Младенов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти