Мениджър провалил трансфер на бек в Разград

Мениджър провалил трансфер на бек в Разград

Алчен агент е провалил трансфера на босненския национал Боян Настич в Лудогорец, твърди самият играч. Той разрива, че българският шампион е имал интерес към него, но действията на мениджъра му са провалили трансфера. 

“Случи се през 2019 година. Тогава се разбрах с Генк и прекратих договора си без обезщетение, за да мога да получа добри условия в друг клуб. Редовно играех в Остенде, бях в националния отбор, имах добра биография и казах на мениджъра ми да търси добра възможност. Имах оферти и разговори с Погон, Цървена звезда и Лудогорец. Бешикташ също ме искаха. Говорих с хора от клубовете. Казах им какво искам и ги препратих към моя мениджър, след което преговорите изведнъж “приключваха”, разказва Настич

“Попитах го директно - как е възможно да съм свободен играч с добра визитка, да ми се обаждат клубовете, а да не се случва нищо. Той ми обясни, че проблемът е в парите и клубовете не искат да изпълняват нашите условия. Работихме заедно 10 години и никога не ме беше разочаровал. Открих, че той е проблемът. Искаше повече пари за себе си. БАТЕ Борисов дойде с оферта, но ми казаха, че ще ме вземат, ако прекратя договора си с този мениджър, защото имали лош опит с него. Реших да скъсам договора. Платих неустойки и отидох в БАТЕ. Играх целия сезон и преминах в Ягелония”, каза още футболистът. 

В момента Настич играе в Полша и договорът му е до лятото на 2024 година, а този сезон записа 19 мача и 4 асистенции. 

“Мач Телеграф”

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти