Сняг изненада БГ отборите в Турция, контролите на ЦСКА-София, Берое и Славия под въпрос

Лошото време в Турция засегна и българските отбори, които водят зимната подготовка там. Кошмарното време в Истанбул блокира Марица (Пловдив) на магистралата, като се наложи заради големия снеговалеж пловдивчани да спят в автобуса си, а по програмата още вчера трябваше да пристигнат в турския курорт Лара. Стотици полети бяха отменени и продължават да бъдат анулирани в посока Истанбул и от летището в Истанбул. 

Марица (Пд) осъмна в автобуса си - снежният ад за тима продължава
Марица (Пд) осъмна в автобуса си - снежният ад за тима продължава

Тази сутрин Левски, ЦСКА-София и Лудогорец се събудиха на побелял от сняг Белек, нещо което се случва много рядко. Този снеговалеж може да се окаже, че ще промени плановете на доста от тимовете, които днес имат контроли в Белек. Там играят “червените”, Славия и Берое, “сините”, които имат почивен ден, едва ли ще могат да си ползват терена за тренировка на контузените. Лудогорец, Хебър (Пазарджик) и Арда също се готвят в този район и може да имат проблеми със заниманията си. 

Защото терените няма да бъдат почистени. "Орлите" вече смениха сутрешното си занимание от 10:00 часа за 17:00 часа местно време.

Както е известно, по традиция тимовете от България се готвят зимата в Анталия и Алания, тъй като времето е по-топло и терените са по-добри, но тази година снегът достигна и до южната част на Турция.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти