Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 часа: Новият член на Втора лига Левски (Крумовград) в двубой срещу Саяна (Хасково)

Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на държавата заради Берое и ТЕЦ-а

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю пред Sportal TV в Алания, където "белите" провеждат своя зимен лагер. Босът на най-стария столичен клуб говори по различни теми от българския футбол. Според Стефанов наскоро кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов е звънял на сериозни хора от държавния апарат с искане ТЕЦ "Марица Изток 2" да продължи да издържа Берое

Бербатов: Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на БФС
Бербатов: Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на БФС

"Това е станало съвсем скоро. Бербатов е звънял на много сериозни хора да се ходатайства във връзка с решението на министъра на енергетиката. Идеята е държавата да продължи издръжката на Берое чрез ТЕЦ-а. Неговият човек Томаш нали трябва да е треньор някъде, ето за това говорим. Казвам ви, че е говорил с много сериозни хора, които обаче са мъжкари", каза Стефанов.

16 Среща на министър Василев с представители на Левски

"Спортният министър Василев не ме е убедил по никакъв начин, че не е министър на ЦСКА! Няма шанс! Първата му работа беше да започне да оправя техните бакии. От немай-къде покани и Левски, ама веднага им беше казано, че козирката ще им струва повече от трибуната. Стадион "Славия" не е мой или на Младен, никой няма да си го вземе за себе си, той е на Славия. По същия начин Черно море придоби своя стадион във Варна и Гришата този в Ловеч. Това че в Левски и ЦСКА не са имали акъл, си е техен проблем. Осветлението на стадион "Славия" ли? Кой да ни е помогнал за него? Никой не ни е помагал, платихме и си го направихме сами. В българския футбол абсолютно никой не е печалба - Домусчиев, Ганчев, никой. Категорично", продължи шефът на "белите".

3 Срещата между спортния министър, ръководството на ЦСКА - София и главния архитект на Столична община

"Ако се стигне до изборен конгрес през пролетта, Михайлов ще го спечели отново. Другите обещават въздушно пространство. Бербатов не е дал един лев дори за фондацията си! Като иска само конгреси, да излезе и да го плати! Хората, които си дават парите за футбол, знаят за какво става въпрос. Думите на Гриша Ганчев, че БФС е секта ли? Гришата е такъв тарикат, не можете да си представите! Повярвайте ми, познавам го от 32 години! Страхотен тарикат! Освен мечтата му за стадиона на ЦСКА, си мечтае да завладее и футбола. Радостин Василев никога няма да ме викне в кабинета си, защото знае, че ще му задам няколко много неудобни въпроса", каза още Венци Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички